Close button

Bestikket.no

Gå til hovedinnhold »

kr 0,00
Bestikk

Kjøpsvilkår

§ 1. Formål

Kjøpsvilkårene beskriver standardvilkår og betingelser, som handelen mellom bestikket.no og kunden er underlagt ved kjøp på Bestikket.no. Ingen andre avtaler gjelder med mindre dette er avtalt skriftlig på forhånd.

§ 2. Grunnleggende informasjon

Når du legger inn en ordre, er dette et tilbud til Bestikket.no om å inngå en kjøpekontrakt. Ved mottak av din bestilling vil vi sende deg en ordrebekreftelse via e-post. Vår ordrebekreftelse utgjør ikke aksept av tilbudet, men er kun en indikasjon på at bestillingen er mottatt.

Kjøpsavtalen er bare inngått når vi sender den bestilte varen/de bestilte varene til den valgte leveringsadresse.

I tilfelle av at den bestilte varen/de bestilte varene er utsolgt eller ikke tilgjengelig, forbeholder vi oss retten til ikke å levere. I slike tilfeller vil vi så snart som mulig informere deg om dette.

§ 3. Hos bestikket.no er all frakt gratis

Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyd, og derfor tilbyr vi gratis frakt.

Bestillinger og leveranser er bare mulige i Norge. Alle bestillinger i Norge leveres gratis.

§ 4. Varemottak

Alle leveranser skjer i samarbeid med Bring Norge

Når du mottar din vare, må du huske å sjekke om det er synlige skader på pakken og emballasjen. Hvis emballasjen er skadet, må du bekrefte mottak med forbehold for eventuelle skader på innholdet - eller nekte å motta varen. Hvis du mistenker at produktet har blitt skadet under transport, kan du kontakte oss innen 2 hverdager, slik at vi kan ha tid til å følge opp saken.

Som utgangspunkt bør du aldri kvittere for en vare, som du ikke mener lever opp til det du har bestilt. Hvis emballasjen er intakt, men du fortsatt finner at varen er skadet eller defekt etter utpakking, skal du umiddelbart rapportere dette til Bestikket.no kundeservice.

§ 5. Angrerett og returnering av varer

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, kan du innen 14 dager returnere det og bytte til et annet produkt eller innen 14 dager med refusjon av beløpet. Kontakt service@bestikket.no eller telefon +47 22232223 og vi vil sende en returetikette til deg.

Varen kan returneres, forutsatt at varen blir returnert i samme stand og i samme emballasje, dvs. i originalemballasjen, som du mottok varen i. I tilfelle av at varene eller pakkene er skadet ved ankomst til Bestikket Norge, kan Bestikket Norge nekte å refundere kjøpesummen, og vil deretter returnere varen til deg

Tilbakebetaling av varebeløpet

Hvis du har returnert varen i uskadet stand og i original emballasje, vil vi innen 14 dager refundere beløpet du har betalt for varen.

Hvis du av en eller annen grunn skulle bestemme deg for at du ikke ønsker å kjøpe produktet, når bestillingen allerede er gjort, kan du avvise produktet når det kommer. Hvis dette er tilfellet vil produktet bli returnert til oss. Når vi mottar det returnerte produktet, vil du bli refundert med kjøpesummen. Men du vil bli belastet med en pris på 200 NOK for å dekke retur. Du er selv ansvarlig for eventuelle skader eller mistet bestikk ved transporten om du velger å returnere.

§ 6. Forbehold

Vi tar forbehold om skrivefeil, prisfeil, skat- og avgiftendringer, solgte/utløpte varer fra våre leverandører.

§ 7. Priser

Gjellende pris er prisen, som gjelder på tidspunktet for bestillingen. Prisen er inkludert MVA.

§ 8. Eierskapsforhold

Bestilte varer er Bestikket Norge's eiendom inntil full betaling av varene er mottatt.

§ 9. Garanti

Garantitiden for den kjøpte varen samsvarer med norsk lov. Vi er ikke ansvarlige for skader forårsaket av levering, tapt fortjeneste eller andre økonomiske tap.

§ 10. Databeskyttelse

Bestikket.no er tilgjengelig for våre kunders skyld, og derfor streber vi også etter å ha en god og trygg persondatapolitikk. Du kan lese mer om hvordan vi beskytter dine personopplysninger her.

§ 11. Kontaktinformasjon

Webshopen Bestikket.no drives av det norske selskapet 'Bestikket Norge'

Bestikket Norge

Org. No. 998680530 MVA

Norsk MVA representant: Athene VAT services A/S, 897 863 022 MVA

0484 Oslo

E-mail: service@bestikket.no

Telefonnummer - kundeservice: +47 22 23 22 23

§ 12. Rettslig grundlag

Avtalen er basert på den lov, som gjelder i Norge.

§ 13. Kundeservice

Hvis du har noen spørsmål angående våre handelsbetingelser, er du alltid velkommen å kontakte vår kundeservice på kundeservice@bestikket.no eller telefon +47 22232223