Close button

Bestikket.no

Gå til hovedinnhold »

kr 0,00
Bestikk
Evoque

WMF Evoque Bestikk

Fri frakt på alle WMF bestikk.
Finishen på bestikket er av høy kvalitet og har et tidløst elegant design, som bidrar til langvarig suksess av WMF bestikk. Det er et vakkert og slitesterkt bestikk for enhver anledning.

WMF Evoque Bestikk

Designer:

WMF Design Team

WMF er markedslederen i bestikk. Siden 1900, har WMF konsernet vært verdens største produsent og eksportør av husholdningsvarer i metall. WMF var kjent for stilig design i jugendstil på begynnelsen av det 20. århundre. I dag, vil WMF sitt designteam tilfredsstille enhver kunde med sitt innovative design og stort utvalg i produkter. WMF bestikk opprettholder jugendstilen sine røtter samtidig som den viser moderne minimalisme. Enten det er et fint middagsselskap, et intimt måltid eller en familiesammenkomst, er WMF bestikk perfekt for enhver bordsetting.
<H2>WMF Design Team</H2>

Bestikket.no er Norges ledende webshop for bestikk, og drives av selskapet Bestikket Norge. Bestikket.no har det største utvalget av bestikk til de beste prisene, ingen tollgebyr og FRI FRAKT! Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å ringe vår kundeservice på tlf. +45 22232223, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.